måndag 9 maj 2011

Skagenröra



Okej, det är bara att erkänna. Hur vanlig och gammal skagenröran är går det inte att komma ifrån att det är en av de bästa förrätterna. Eller rörorna över huvud taget.




För att göra denna fantastiska rätt behöver du:
  • Räkor 
  • Cremé fraiche
  • Majonäs
  • Dill
  • Rödlök
  • Citron
  • Rom (om du vill)

Hacka räkorna,


Och löken fint.

Blanda ihop i en bunke med crème fraiche, rom, dill, salt, peppar och...


Some mayo!

Mängden av allt får man variera efter egen smak.


Servera med bakpotatis, bröd eller avokado. (Jag tog vanliga potatisar, in i ugnen (200 grader) med olivolja och flingsalt)

Soundtrack: Detta fina blandband

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }

Printfriendly