torsdag 22 september 2011

Pappas Oxrullader

Du behöver följande:
  • ca. 2-3 skivor lövbiff per person
  • En bit grönmögel ost
  • Grädde (ca. 2-3 dl)
  • Creme fraiche (ca. 1/2 dl)
  • Soya
  • Kalv eller oxfond
  • Dijon Senap
  • Potatis
  • Tandpetare
  • Salt + Peppar

Sätt på potatis.

Salta och peppra varje skiva

Lägg en bit ost i mitten och rulla ihop. 

Stick en tandpetare genom köttet så att det håller ihop.

Stek rulladerna i lite snör tills de har en strålande fin brun färg.

Ta ut rullarna ur stekpannan och gäll på grädde


Och vispa i: creme fraichesoya (någon tesked), lite kalvfond, en klick dijon senap och salt+peppar. Smaka av så att det blir gott.

Lägg i rullarna igen och låt små puttra i någon minut, servera sedan med potatis!

2 kommentarer :

  1. Åh vad mycket läckra och smaskiga recept du har härinne:) Jättetrevlig blogg!Jag kommer absolut tillbaka snart!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du gillar den :) Tack så mycket!

    SvaraRadera

nrelate .nr_post_title { Font-style: normal !important; }

Printfriendly